Vacature praktijkopleider mechatronica

Ben jij vakinhoudelijk sterk op het gebied van mechatronica en/of elektrotechniek en wil jij jouw kennis en kunde op dit gebied overbrengen op studenten? Beschik jij daarnaast over ondernemingszin en denk jij graag mee in de doorontwikkeling van AT Techniekopleidingen? Wil jij de stap maken van het bedrijfsleven naar het onderwijs?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIT GA JE DOEN
Als praktijkopleider ben je werkzaam in de afdeling mechatronica. Samen met je collega’s verzorg je praktijklessen en begeleid je studenten in hun ontwikkeling. Nu hoor ik je denken; maar ik heb geen bevoegdheid om les te geven in het onderwijs. Dit is niet nodig, maar wanneer je bereidt bent deze te behalen dan is dat zeker mogelijk.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als praktijkopleider zal je praktijklessen gaan verzorgen aan o.a. MBO niveau 2 en niveau 3 studenten. Tevens zal je binnen je functie van praktijkopleider stages en stagebezoeken voor de studenten gaan inplannen en verzorgen.
Naast het verzorgen van praktijklessen, zal diegene in staat moeten zijn om deze MBO niveau 2 en niveau 3 studenten te ondersteunen met de theorie van het ROC.

WAT WIJ VRAGEN
Voor deze functie is het van belang dat je communicatief sterk bent om je kennis goed te kunnen overbrengen. Daarnaast heb je ideeën en weet daarin anderen mee te nemen en te betrekken zodat je samen kunt zorgen voor een succesvolle uitvoering. Daarnaast vragen wij nog:

  • Een afgeronde MBO4+ opleiding richting Mechatronica danwel Elektrotechniek met HBO werk en denkniveau;
  • In het bezit van een pedagogisch didactische aantekening of de bereidheid om deze te halen;
  • Werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven;
  • Organisatorisch goed onderlegd;
  • Ervaring met elektro- en besturingstechniek.

WAT WIJ BIEDEN
Wij vinden een juiste balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid erg belangrijk waardoor je meer dan genoeg ruimte krijgt om je functie goed uit te kunnen voeren. Wij investeren veel in de doorlopende ontwikkeling van medewerkers. Je werkt dus niet alleen mee aan de ontwikkeling van studenten, maar ook aan je eigen ontwikkeling. Daarnaast volgen wij de CAO Metalelektro waarbij je kunt rekenen op een uitstekend pakket wat betreft arbeidsvoorwaarden.

REAGEREN
Spreekt de functie je aan? Neem dan contact op met Ingrid Roes, afdeling HRM, telefoon 0315-395560 of per mail via i.roes@atopleidingen.nl

Contact opnemen