Vergoedingsregelingen ‘NL leert door’

AT Techniekopleidingen is één van de opleidingsinstituten die (gratis) cursussen mag aanbieden aan OOM en A+O bedrijven in het kader van de subsidieregeling “Nederland Leert Door’. 

OOM vergoeding
OOM bedrijven kunnen gebruik maken van de vergoedingsregeling ‘De Metaal Leert Door’, voor cursussen op het gebied van digitalisering in de metaaltechniek. AT Techniekopleidingen biedt daarom vanaf 1 oktober een zestal gratis cursussen aan:
Basiscursus industriële elektrotechniek
Programmeren en werken met de lasrobot (Panasonic)
CNC draaien
CNC frezen
CNC kanten
Robotica

Medewerkers kunnen uit de cursuscatalogus van het OOM (met een DMLD code) een gesubsidieerde cursus uitzoeken, maar wees er snel bij want er is ruimte voor 1.000 deelnemers en OP=OP. OOM regelt vervolgens de administratie en kosten.

A+O Metalektro vergoeding
Dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het ministerie van SZW biedt A+O Metalektro vanaf 1 september twee nieuwe vergoedingen aan: ‘Van werk naar werk‘ en ‘Train je digitale vaardigheden‘. Onder de noemer van ‘Train je digitale vaardigheden’ biedt AT Techniekopleidingen, onder de naam van ‘Vereniging Bedrijfstakscholen’, diverse cursussen aan.

Vergoedingen kunnen op gebruikelijke wijze worden aangevraagd bij A+O Metalektro.
Let op: Wanneer je een cursus kiest uit de cursuscatalogus die wij (AT Techniekopleidingen) aanbieden, moet er tijdens het aanmelden van de cursisten gekozen worden voor ‘Vereniging Bedrijfstakscholen’ als opleider.
Houd daarnaast rekening met de voorwaarden van A+O Metalektro.

Contact opnemen