Bedrijfsopleidingen

Naast de reguliere MBO opleidingen die wij in samenwerking  met het Graafschap College uitvoeren verzorgen wij tevens diverse cursussen, trainingen en avondopleidingen.

We zien een groeiende behoefte van bedrijven om hun personeel te scholen. Reden hiervoor kan zijn, flexibelere inzet van personeel, verhoging van productkwaliteit of efficiency. Daarnaast spelen robotisering en automatisering een steeds grotere rol in het bedrijfsleven.

Ook is de term zij-instroom een steeds meer voorkomend begrip. De ontwikkelingen binnen de bedrijven staan nooit stil. De markt is in beweging, technieken veranderen en actuele kennis en/of vaardigheden zijn dan noodzakelijk.

De bedrijfsopleidingen biedt opleidingen, cursussen en trainingen voor de zakelijke en particuliere markt. Bedrijven, particulieren, werkenden en werkzoekenden (volwassenen) kunnen bij ons terecht voor om-, her- en bijscholing. Kennis, ervaring, inzet en sfeer zijn hierbij belangrijke factoren.

Naast de standaard cursussen leveren ook maatwerk trajecten. Hierbij gaan we klant specifiek te werk. Verder bieden wij niet alleen groepen de mogelijkheid tot om- her- en/of bijscholing maar ook individueel.

Contact opnemen