Machineveiligheid volgens NEN-EN 60204-1

Na het volgen van deze module op het gebied van machineveiligheid heb je meer inzicht gekregen in de complete elektrische uitrusting van een machine.
Je bent op de hoogte van de eisen die worden gesteld aan het elektrische deel van een machine. Hierdoor ben je in staat om de elektrische betrouwbaarheid van een machine te waarborgen. door de elektrische uitrusting eenduidig volgens de norm 60204-1 uit te voeren vergroot je de veiligheid van personen die met deze machines werken. De elektrische uitrusting van de machine wordt inzichtelijk waardoor onderhoud- en servicewerkzaamheden makkelijker uit te voeren zijn. 

Doelgroep:
– Studenten BBL 4 mechatronica
– Engineers paneelbouw
– Elektrotechnische hardware engineers
– Service- en onderhoudsengineers
– Adviseurs in de apparaten- en machinebouw

Inhoud:
Naast kennis van de norm zal er veel aandacht besteed worden aan de praktische toepasbaarheid en de uitvoering van die kennis.

Duur:
Deze module omvat 10 dagdelen van 3 uur. Start op maandagavond 6 november van 18.30 – 21.30 uur of dinsdagochtend 7 november van 8.30 – 11.30 uur.

Kosten:
De kosten bedragen € 2.250,- p.p. excl. BTW.

Afronding:
De module wordt afgesloten met een beoordeling van de deelnemer, waarbij wordt gekeken naar het toepassen van de norm, de gemaakte keuzes en de uitvoering van het praktische deel.

Contact opnemen