Opleiding International Robot Welding level Basic & Comprehensive

31 maart 2021 door in Geen categorie

Als één van de eerste opleiders in Nederland zijn wij officieel erkend voor het geven van de opleiding International Robot Welding level Basic en Comprehensive (IRW-B & -C)

Robots zijn al enkele jaren niet meer weg te denken uit de metaalindustrie. Het blijkt dat er binnen de metaalindustrie behoefte is aan een gedegen opleiding tot ‘robotlasser‘ en/of robotprogrammeur en personeel met de kennis om een lasrobot succesvol in het bedrijf te implementeren. Bij de aankoop van een lasrobot voorzien de leveranciers meestal wel in een programmeertraining van de betreffende robot, maar zelden of nooit bieden zij een lastechnische robotopleiding aan.

De opleidingen IRW-B en IRW-C (International Robot Welding op Basic en Comprehensive niveau) zijn bedoeld om meer inzicht te krijgen in optimalisatie van lasrobotprocessen en programmeren, inzicht te geven over de verschillende aspecten van kwaliteitsborging en om na afloop zelfstandig een lasrobot optimaal te kunnen programmeren.

De opleiding gaat bij voldoende deelname van start op dinsdag 7 september a.s. van 14.00 – 20.00 uur. Aanmelden is nu al mogelijk!  
De examinering wordt verzorgd door het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek).
Het diploma is echter een IIW diploma (International Institute of Welding).

Meer informatie over de inhoud, toelatingseisen en kosten van deze opleiding vind je hier!

Check voor de vergoedingsmogelijkheden het opleidings- en ontwikkelingsfonds van uw brancheorganisatie. 

Let op: OOM vergoeding moet voor start van de opleiding worden aangevraagd.

Wil je hierover meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen