Cursus Basis industriële elektrotechniek april 2021

16 maart 2021 door in Geen categorie

Ben je werkzaam als monteur of kom je op andere wijze in aanraking met elektrotechniek maar het ontbreekt je aan kennis om eenvoudige elektrische storingen op te lossen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou!

Hoe is een eenvoudige elektrotechnische bedrijfsinstallatie opgebouwd? Uit welke componenten bestaat de installatie en wat is de belangrijkste functie? In deze basiscursus industriële elektrotechniek leert de deelnemer de beginselen van de elektrotechniek van bedrijfsinstallaties in de praktijk. Het zelf ervaren staat centraal, van spanning, stroom en weerstand meten tot het aansluiten van driefasen wisselstroommotoren.

Bij voldoende deelname starten we op donderdag 8 april a.s. de cursus ‘basis industriële elektrotechniek’, voor de startende storingsmonteurs of mechanische monteurs die meer kennis op willen doen van de industriële elektrotechniek.

Tijdens de cursus van 10 avonden van 18.00 – 20.30 uur leer je het lezen van hoofd en stuurstroomschema’s, storing zoeken en oplossen via een gestructureerde aanpak.

Daarnaast ben je in staat om diverse elektrotechnische motorschakelingen te doorgronden en aan te sluiten.

Mocht je dit interessant vinden voor jou of één van je collega’s meld je dan aan voor deze cursus.

Kosten voor deze cursus bedragen €1.095,- p.p. excl. BTW
De deelnemer ontvangt na afloop een certificaat.

Check voor de vergoedingsmogelijkheden het opleidings- en ontwikkelingsfonds van uw brancheorganisatie. 

Let op: OOM vergoeding moet voor start van de cursus worden aangevraagd.

Wil je hierover meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen